Til toppenGurusoft har skreddersydde løsninger for datainnsamling og prosessering av avløpsvann. I takt med myndighetenes krav til kvaliteten på kommunalt avløpsvann dekker vi i Gurusoft alle bransjens behov. Med vår hjelp får kundene både automatisert og forenklet disse prosessene på en trygg måte. Det er en stor fordel å kunne forholde seg til et rapportsystem, med tilgjengelige data fra samtlige anlegg. Med Gurusoft Report knyttes ulike driftsdata og driftssystemer sammen, og sørger for å automatisk fange opp, videresende, og samle data i ett og samme system. Enten det er for å sikre kontroll over kvaliteten på avløpsvann, kostnadene for produksjon og distribusjon, fremmedvannsdetektering i avløpsnettet, overløpsrapportering, myndighetsrapportering eller behandling av slammet.

 


Se våre løsninger for avløp
Kundehistorier

Tønsberg renseanlegg

«Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å se på Dashboardet, her får jeg raskt oversikt over renseanleggets status»


Les mer
Asker og Bærum Vannverk IKS

«Vi bruker Gurusoft både til myndighetsrapportering og i den daglige driften. Dette sparer oss for ukesverk!»


Les mer
Bergen Vann

«Gurusoft er viktige for oss, og deres system er vårt hovedverktøy for rapportering av analyseresultater»


Les mer

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.