Til toppenGurusoft har skreddersydde løsninger for datainnsamling og prosessering av avløpsvann. I takt med myndighetenes krav til kvaliteten på kommunalt avløpsvann dekker vi i Gurusoft alle bransjens behov. Med vår hjelp får kundene både automatisert og forenklet disse prosessene på en trygg måte. Det er en stor fordel å kunne forholde seg til et rapportsystem, med tilgjengelige data fra samtlige anlegg. Med Gurusoft Report knyttes ulike driftsdata og driftssystemer sammen, og sørger for å automatisk fange opp, videresende, og samle data i ett og samme system. Enten det er for å sikre kontroll over kvaliteten på avløpsvann, kostnadene for produksjon og distribusjon, fremmedvannsdetektering i avløpsnettet, overløpsrapportering, myndighetsrapportering eller behandling av slammet.

 


Se våre løsninger for avløp
Kundehistorier

Tønsberg renseanlegg

«Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å se på Dashboardet, her får jeg raskt oversikt over renseanleggets status»


Les mer
Asker og Bærum Vannverk IKS

«Vi bruker Gurusoft både til myndighetsrapportering og i den daglige driften. Dette sparer oss for ukesverk!»


Les mer
Bergen Vann

«Gurusoft er viktige for oss, og deres system er vårt hovedverktøy for rapportering av analyseresultater»


Les mer

.

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.