Til toppen


Gurusoft utvikler ledende fagløsninger innen vannbehandlingsanlegg. Løsningene tilbyr en sentralisert prosess for rapportering og prosessering av drikkevann. Gurusoft Report hjelper med tradisjonell rapportering av prosessdata fra driftskontrollsystemer, samtidig som vi leverer en rekke moduler spesialtilpasset bransjens ulike krav. Vi har sterkt fokus på forenkling og automatisering av myndighetsrapportering. Trygt vann, forurensing og utslipp er derfor områder som står i fokus hos oss. Våre løsninger for automatisering av datafangst og kontrollsjekk av mengedata er garantert til å gi både økonomisk profitt og miljøgevinster.

Lyst til å finne ut mer om vår løsning? Last ned produktark her!


Løsninger for drikkevann- Guttorm Langstøyl, Spydeberg kommune
Gurusoft er ett av verktøyene som har bidratt til at vi i dag ligger på en lekkasjeprosent på ca 14%, mot godt over 40% i 2014/2015.
- Guttorm Langstøyl, Spydeberg kommune

Kundehistorier

Tønsberg renseanlegg

«Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å se på Dashboardet, her får jeg raskt oversikt over renseanleggets status»


Les mer
Asker og Bærum Vannverk IKS

«Vi bruker Gurusoft både til myndighetsrapportering og i den daglige driften. Dette sparer oss for ukesverk!»


Les mer
Bergen Vann

«Gurusoft er viktige for oss, og deres system er vårt hovedverktøy for rapportering av analyseresultater»


Les mer

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.