Til toppen

Siste nyhetsoppdateringer


Statusoppdatering: Elhub Go Live

Gurusoft som tredjepartsaktør mottar nå daglig flere tusen målepunkter som fordeles til våre kunder. Det har ikke oppstått noen form for tekniske problemer fra Gurusoft sin side, og både systemet og ordningen kan sies å være i stabil drift.

Les mer
Vi søker salgssjef for ledende rapportsystem

Gurusofts programvare og skytjenester vokser videre og vi skal styrke vår markedsposisjon med en løsningsorientert og engasjert salgssjef. Personen vi leter etter ønsker å jobbe med markedsledende produkter i definerte markeder for Gurusoft Report.

Les mer
Hvordan best forsikre rent drikkevann

Stortinget har nylig gått ut med klare direktiver om økt kontroll over drikkevannet, og oppfordrer aktører i samme leverandørkategori som Gurusoft til å samarbeide for mulige tiltak, nettopp for å forebygge hendelser som har preget det norske drikkevannet denne uken.

Les mer

Hovedprodukter


Report


Markedets mest brukervennlige og effektive system for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse. Vi samler all rapportdata i ett system, og bidrar til økt lønnsomhet for din bedrift.


Les mer om Report

EOS


Vårt ledende system for energioppfølging. Få oversikt over forbruk i bygg og eiendom, og oppnå umiddelbare resultater i form av redusert energiforbruk og energikostnader.


Les mer om EOS

 

Vi dekker dine bransjebehov


Brukerforum


Brukerforumet tillater våre kunder, brukere og samarbeidspartnere å stikke hodene sammen for å påvirke Gurusoft Reports videre fremdrift.


Les mer om Brukerforum

Løsninger


Vi er fagspesialister og har utviklet løsninger for å effektivisere datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse knyttet til din bransje.


Les mer om Løsninger

Gurusoft leverer energidata fra Elhub | Les mer
HVORFOR VELGE OSS?
 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.