Til toppen

Hvem trenger Elhub?

Elhub er aktuelt for alle som arbeider med: EOS-Systemer, driftsdata som vann og avløpsanlegg, driftsdata i produksjon og/eller industri, samt fjernvarmesentraler.

Hvordan komme i gang med Elhub?

Data fra alle energimålere i Norge lagres i Elhub, og Gurusoft tilbyr kunder å motta disse dataene fra oss. Enten det gjelder EOS-systemer, rapportsystemer eller annet vil Gurusoft kunne fungere som din leverandør, med ansvar for formidling av verdier fra Elhub. Alt som kreves av deg er at du gir Gurusoft tilgang til dine målepunkter ved å huke av for dette i Elhub sin sluttbrukerportal. Våre eksisterende kunder vil kunne gjøre dette med bistand fra oss, mens nye kunder med interesse for tjenesten oppfordres til å ta kontakt med oss for å komme i gang snarlig.

 


Sertifisert tredjepartsaktør

Pilotkunde av Statnett

Inngående kunnskap

Smertefri overgang


Hva sier kundene om overgangen?
 

Einar Widding, Tromsø kommune
Gurusoft Elhub er et enkelt og kraftfullt hjelpemiddel for oversikt av strømforbruket til 140 utestasjoner.
Einar Widding, Tromsø kommune
Jørgen Stensrud, Bane NOR Eiendom
Etter overgangen til Elhub, hvor energiselskapene selv er ansvarlige for å levere korrekt data til korrekt tid, er kvaliteten suveren. For oss betyr det mye tid spart! Tid vi før brukte på å sette opp datasending fra hver enkelt energi og strømleverandør, feilsøke ved uteblivelse, og få tak i manglende energidata, brukes nå på byggene for å finne og gjennomføre gode tiltak.
Jørgen Stensrud, Bane NOR Eiendom
.

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.