Til toppen

NYHET!

SSO er tilgengelig med Gurusoft

I Gurusoft siste versjon (6.2) er det implementert generell støtte for “Single Sign On” (Business SSO) mot autentiseringskilder som støtter "Openid". Dette gjelder både Google og Microsoft. Det er nå mulig på en rask og sikker måte å sette på dette.

To kunder av Gurusoft har vært piloter og har nå testet og har dette i bruk. Forenklet innloggingsprosessen ble tatt imot med stor glede og begeistring! 

Tilbakemeldinger vi fikk underveis var blant annet:
"Det er så sykt deilig og Supert! "

"Det ble møtt med applaus på møte her."


For våre eksisterende kunder så tilbys dette uten noe økt lisens eller driftskostnader.
Dere betaler kun for medgått tid og de erfaringene vi har så langt er kun cirka 1-3 timer for en slik jobb. Ønsker dere dette?

Bestill her og dere vil bli løpende kontaktet av oss når vi er klare for å sette i gang. Dette er ønsket av mange, så vi vil gjøre dette i den rekkefølgen henvendelsene kommer her

Hva er SSO

SSO står for "Single Sign-On", som er en autentiseringsprosess som tillater brukere å logge seg inn på flere tilknyttede systemer ved å bruke én enkelt pålogging. Istedenfor å måtte huske og skrive inn separate brukernavn og passord for hvert enkelt system, kan brukerne logge seg inn én gang, og deretter få tilgang til alle tilknyttede systemer uten å måtte logge seg inn på nytt.

 

Hva er fordelene med SSO

  • Brukervennlighet: Den største fordelen med SSO er brukervennligheten. Brukere trenger kun å logge seg inn én gang for å få tilgang til flere tilknyttede systemer. Dette reduserer behovet for å huske flere påloggingsdetaljer og forenkler påloggingen.
  • Økt produktivitet: Ved å redusere tiden og innsatsen det tar å logge seg inn på forskjellige systemer, kan SSO øke produktiviteten. Brukere kan raskt få tilgang til nødvendige ressurser uten å bli forsinket av flere pålogginger.
  • Bedre sikkerhet: Det reduserer risikoen for at brukere glemmer passord eller bruker svake passord, siden de bare trenger å huske én innlogging. Videre kan SSO-systemer ofte implementere avanserte sikkerhetsfunksjoner for å ytterligere styrke sikkerheten.
  • Enklere administrasjon: Administrasjonen av brukertilgang og sikkerhet blir enklere med SSO. Administratorene trenger ikke å administrere separate påloggingsdetaljer for hvert enkelt system, noe som reduserer kompleksiteten og kostnadene ved administrasjonen av tilgangskontroll.
  • Bedre brukeropplevelse: Samlet sett fører SSO til en bedre brukeropplevelse. Ved å gjøre pålogging enklere og mer effektiv, øker det tilfredsheten blant brukerne og reduserer frustrasjonen knyttet til pålogging og tilgangsprosesser.