Til toppen

 

Gurusoft gir et effektivt og smidig rapportsystem med integrasjon mot driftssystemer, og sikrer dermed en helhetlig verdikjede. Gode integrasjonsmetoder samler data fra aktuelle kilder som forenkler og automatiserer prosessen. Videre blir informasjonen omgjort til virksomhetsstyring med tillegg av årsakskoder for produksjon, stans, endringer, priser og mer. Gjennom et Dashboard vil man til enhver tid kunne forsikre seg om hvorvidt produksjonen er innenfor angitte kriterier og krav. Den enorme fleksibiliteten til Gurusoft Report gir kunder et velegnet rapportsystem for produksjon og industri. Samtlige automatiseringsprosesser i forbindelse med datainnsamling, automatiseres der brukerne får all data i ett enkelt system. Dette bidrar til at rapportering og analysearbeid effektiviseres, og gir kundene anledning til å bruke tid på det som gir resultater. Med Gurusoft Report i kombinasjon med andre tilbehørsprodukter vil arbeidet utelukkende bli mer produktivt for den enkelte bruker.

 

Løsninger for industri og produksjon
Kundehistorier

Tønsberg renseanlegg

«Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å se på Dashboardet, her får jeg raskt oversikt over renseanleggets status»


Les mer
Asker og Bærum Vannverk IKS

«Vi bruker Gurusoft både til myndighetsrapportering og i den daglige driften. Dette sparer oss for ukesverk!»


Les mer
Bergen Vann

«Gurusoft er viktige for oss, og deres system er vårt hovedverktøy for rapportering av analyseresultater»


Les mer


 

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.