Til toppen

Industri

Samler all data i ett system

Gurusoft Report har utviklet en ledende rapportløsning for industri. Gjennom et effektivt og smidig rapportsystem, med integrasjon mot driftssystemer / driftskontroll, sikrer vi en helhetlig verdikjede. 

Gode integrasjonsmetoder samler data fra aktuelle kilder, som forenkle og automatisere prosessen. Videre blir informasjonen omgjort til virksomhetsstyring med tillegg av årsakskoder for produksjon, stans, endringer, priser etc. Gjennom et Dashboard vil man også til enhver tid se om produksjonen er innenfor angitte kriterier og krav. Den høye fleksibiliteten til Gurusoft Report gir dere et velegnet og effektivt rapportsystem innen produksjon og industri. 

Lønnsomt og spennende rapporteringsarbeid

Gurusoft Report automatiserer samtlige prosesser i forbindelse med datainnsamling, og dere får all data i ett system. Dette gjør at rapporterings- og analysearbeidet ikke lenger oppleves som kjedelig, da dere kan bruke tiden utelukkende på det som gir resultater. I kombinasjon med Gurusoft Dashboard og andre analyseverktøy, som tar i bruk Business Intelligence (Gurusoft BI), vil arbeidet nå bli mer produktivt og interessant, samt gi nye muligheter.