Til toppenGurusoft report styrkes med en ny og viktig VA ressursVi har fått en ny medarbeider på vår Osloavdeling, og har gleden av å ønske Ingrid Husby velkommen til Gurusoft!

Ingrid har en mastergrad i miljøkjemi fra NTNU, og har skrevet en masteroppgave om drikkevann. Hun har jobbet åtte år i Vann-og avløpsetaten i Oslo kommune (Oslo VAV), hvor hun jobbet med vannkvalitet - og hovedsaklig med drikkevann. Hun har også vært innom COWI hvor hun fulgte opp avløpsrenseanlegg. 

- «Jeg synes dette er et spennende fagområde, og vann og avløp er vitkig for både mennskesker og miljøet» sier hun om feltet sitt. 

I Gurusoft skal Ingrid jobbe i konsulentavdelingen, og fokuset vil være på VA delen av Gurusoft Report. Hun skal både ha kundekontakt, og jobbe med videreutviklingen av Report. 

- «Forhåpentiligvis skal jeg bidra til at enda flere får benyttet alle VA-dataene de har på en god måte, og at de lettere kan deles» legger hun til. 

Selv om Ingrid er ny som ansatt i Gurusoft er ikke Report noe fremmed for henne. «I Oslo VAV var jeg pådriver for å ta i bruk Gurusoft Report, og var systemansvarlig internt.

Jeg syntes det var spennende å jobbe med digitalisering i praksis, og å gjøre analyseresultater og andre relevante VA-data tilgjengelig for flere.” Hun legger også til at hun liker fokuset til Gurusoft, som er å hele tiden være i utvikling, og prioritere kundenes ønsker og behov. 

Utenom jobb er Ingrid et friluftsmenneske. "Jeg er glad i være ute i marka og på fjellet. I Oslo er jeg bedre kjent i marka enn på byen, og
er rimelig sikker på at jeg vet hvor man finner byens beste kanelboller."


Vi er kjempe fornøyde med å ha fått med Ingrid på laget, og om du ønsker å prate med henne om VA (eller kanelboller) kan hun nås på ingrid@gurusoft.no!Har du fått med deg disse sakene?