Til toppen

 

Vil du forenkle årets myndighetsrapportering med analysedata? Med Gurusoft Lab2Report overføres Labanalyser til Gurusoft Report straks de er ferdig analysert på laboratoriet.

SPAR TID OG AUTOMATISER MYNDIGHETSRAPPORTERINGEN


Snart er nok et år ved veis ende, og det vil igjen være tid for nye Fylkesmann / KOSTRA og MATS rapporteringer. Vil du ha en effektiv løsning for å håndtere myndighetsrapporteringen? Lab2Report er akkurat det du trenger!

Gurusoft tar i mot analysedata fra laboratorier, driftsdata fra SCADA systemer, og værdata fra DNMIs målestasjoner fra YR. Dette gir et skybasert rapportsystem hvor dine rapporter alltid vil være tilgjengelig.

Vi tilbyr et ubegrenset antall brukere, automatisert mydighetsrapportering med direkte overføring til Altinn, og åpen integrasjon med webtjenester. Gurusoft Report er tilpasset lokale forhold og krav, og kan utvides til å dekke andre områder innen kommunalteknisk sektor. Høres dette ut som en løsning som kan passe deg? 

- Fereidun Akhoundzadeh, Bergen Vann KF
Gjennom arbeidet med overføring av data til MATS og KOSTRA, har Lab2Report vært til stor nytte og glede for oss. I tillegg gir det oss store tidsbesparelser og god kontroll gjennom hele året.
- Fereidun Akhoundzadeh, Bergen Vann KF

Gurusofts Prøveplanmodul gir god oversikt over status på alle prøver i henhold til prøveplanen, slik at du raskt kan identifisere hvilke prøver som mangler og hvilke du kan forvente å få inn.

Modulen forenkler og effektiviserer den tidkrevende prosessen med oppfølging av prøveplanen, og du kan lese mer om den her...

 

Utover effektiv KOSTRA og MATS rapportering, hva får man med Lab2Report?

  • Automatisk overføring av laboratorieprøver til Gurusoft Report.
  • Automatisk registrering av labanalyser fra eksterne laboratorier, interne LIMS systemer og passive/on-line prøvetakere.
  • Manuell registrering av egne analyser føres rett inn i systemet.
  • Sjekk om benevning fra ekstern lab er i samsvar med ønsket rapportering, og konvertering til riktig benevning ved avvik.
  • Registrering av analysemetode slik at endrede nivåer kan henføres til endring av metode.
  • Visning av data i ønsket kartsystem.
  • Et grunnlag for mulig rapportering og varsling av Legionellabakterier i dusjsystemer o.l. i bygg.
  • Sammenstilling av data i rapporter for trending og korrelering med flere analyser mot hverandre