Til toppen

Hva er Onepark?


Onepark er Norges ledende parkeringsselskap som drifter over 350 parkeringsanlegg over hele landet, fra små kjøpesentre til Nordens største parkeringsanlegg på Oslo lufthavn.

Vår enkle og effektive parkeringsløsning, med skiltgjenkjenning og flere alternativer for å betale for parkering, øker lønnsomheten til våre kunder og gjør parkering enkelt for bilistene.


Til bruk i klimaregnskapet

 

Onepark bruker oss i Gurusoft til utarbeidelse av klimaregnskapet. Gurusoft kan levere ulike programvareløsninger som gjør det lettere å hente ut data til bruk i klimaregnskapet. 
Ved bruk av Greenhouse Gas -protokollen (GHG) som en beregningsmodell. 

 

 

Dette er noe av det du kan bruke Gurusoft for klimaregnskap:

  • Dokumentèr eget klimautslipp.
  • Automatisk beregning av CO2-utslipp basert på energiforbruk og -kilde.
  • Sammenstiller i henhold til Greenhouse Gas-protokollen (GHG)
  • Grafisk presentasjon av ønskede verdier i valgt tidsperiode.
  • Enkelt å måle og visualisere resultater sammenlignet med tidligere perioder.
  • Mulig å presentere tall, tabeller og grafer på deres egen hjemmeside.
  • Dynamiske oppdateringer etterhvert som data måles og automatisk overføres til systemet.

 

 

Til bruk i Bærekraftsrapporten: 

 

Bærekraftsrapport også kjent som en CSR-rapport (Corporate Social Responsibility) eller en miljø-, samfunns- og selskapsstyringsrapport. 

Rapporten gir innsikt i organisasjonsaktiviteter, resultater og mål når det gjelder bærekraft og samfunnsansvar. Målet med en bærekraftsrapport er å kommunisere organisasjonens innsats og ytelse når det gjelder miljømessige, sosiale og økonomiske aspekter.
Er det mulig å nå klimamålene med klimaregnskap?

 

Når du får en oversikt over hvordan din bedrift eller kommune påvirker klimaet, og dokumenter resultatene for rapportering og måling av fremgang med klimaregnskap, er det lettere å nå klimamålene.
Automatisk innsamling av energi- og avfallsdata har aldri til å bli enklere.

Dette mener Onepark

 

Mona Elisabeth Gladhus, markedssjef i Onepark, forteller at de har brukt Gurusoft Report siden 2021 og er veldig fornøyd med programmet. Det gir en innsikt i tallene våre som jeg enkelt kan presentere til eiere og ledelsen i Onepark. Det gjør at vi enkelt kan være bevisst på utslippene våre.  Vi lager en Bærekraftsrapport hvert år og i denne er det viktig å få med tallene som vi kan hente ut ifra Report systemet som Gurusoft leverer. 

Vi har Jan Erik Gran som kundekontakt og jeg kunne ikke bedt om en bedre kontaktperson, sier Mona Elisabeth fornøyd. Han er alltid tilgjengelig når det er behov for rådgivning eller behov for hjelp eller spørsmål om systemet.


Mona Elisabeth Gladhus, markedssjef i Onepark. Foto: Katrine Lunke