Til toppenSamarbeid og samspill mellom Gurusoft & OneCo

OneCo har samarbeidet tett med Gurusoft gjennom mange år og bruker verktøyet til å samle virksomhetskritiske data til analyser, beregninger og rapporter for blant annet kommunalteknikk, vann, avløp, smartby, bygg, og energioppfølging.

OneCo er et industrikonsern som leverer systemintegrerte løsninger, der de sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen. OneCo er totalleverandør av elektro- og automasjonsløsninger for bygg, miljø, avløpsstasjoner, vannstasjoner og renseanlegg. I tillegg til nyinstallasjoner gjennomfører de også forbedringer og oppgraderinger på eksisterende løsninger. 

Med stor fleksibilitet og en skalerbar løsning hjelper OneCo daglig kunder som Bergen kommune, Øyvar og Ivar IKS innenfor for VA. Og Stavanger kommune og Green Mountain innenfor EOS.

Samarbeidet med Gurusoft gir kundene til OneCo oversikt over energiforbruket, og dataene illustreres ryddig og oversiktlig på systemets løsning. Her får driftsorganisasjonen fullstendig oversikt over forbruk og avvik oppdages som gjør at tiltak kan iverksettes med det samme. Bruker et bygg for eksempel varme og kjøling samtidig om sommeren? Dette vil EOS systemet kunne dektere og synliggjøre umiddelbart, og strakstiltak for å minimere kostnadene kan iverksettes med det samme. 

Kundene sier:

"Gurusoft er intuitivt, fremtidsrettet, utviklingen skjer i samarbeid med brukerne og vi gleder oss til fortsettelsen" - Espen Svendsen, Fagansvarlig energi & sikkerhet, Stavanger kommune.

"Uten bruk av Gurusoft ville vi ikke være så rasjonelle og økonomisk drevet." - Truls Dishington, Leder for operasjonelle aktiviteter, Green Mountain.


Produktark

Smartby.pdf
Report VA.pdf
Elhub.pdf
Klimaregnskap.pdf
Energioppfølging.pdf
Datahub Gurusoft.pdf

Enkel oppstart og fleksible priser

Vi i Gurusoft er opptatt av at du som kunde skal sitte igjen med besparelser og synlige resultater etter å ha kommet i gang med vårt EOS system. Uansett om din kommune eller bedrift er liten eller stor, har vi utviklet et «one size fit all» system som kan tilpasses og utvikles etter behov.

Vi er dessuten opptatt av at det skal være enkelt å komme i gang med våre systemer, og har brukt tid på å utvikle et særdeles brukervennlig system som er lett å komme i gang med! Dette er med på å redusere konsulenttimer, og med frihet til å velge mellom fastpris og månedsabonnement gjør vi det kostnadseffektivt å implementere fremtidens rapportsystem!