Til toppen

Gurusoft Brukerforum startet opp i 2005, og er til for våre kunder, brukere og partnere. Deltakerne er viktige pådrivere i valg av systemets videre retning. Brukerforumet handler om å presentere data fra Gurusofts rapportløsninger på ulike former, som gjør det enklere for flere å benytte informasjonen. Brukerforumets tidligere leder, Geir Sommervold siteres: "Målet er et levende og ledende Rapportsystem, hvor utviklingen skal være brukerdrevet og ikke teknologidrevet. Brukerforumets mandat er dermed å initiere og avdekke fremtidige behov og ønsker."Her er kontaktinformasjon til Brukerforumets styre
Styreleder

Espen Svendsen

476 20 480

espen.svendsen@stavanger.kommune.no

 

Styremedlem

Kristine Olsen Strandheim

454 61 327

kristine.Strandheim@oyvar.no

Styremedlem

Geir Sommervold

911 12 741

geir.sommervold@trondheim.kommune.no

 

Styremedlem

Jørgen Stensrud

469 25 580

jorgen.stensrud@banenor.no

Sekretariat

Aurora Skagen

403 96 080

aurora@gurusoft.no

 

Styremedlem

Jan Erik Gran

905 39 903

janerik@gurusoft.no 

 .

 

 

Hvorfor Gurusoft?

Gurusoft har oppnådd status som markedsledende aktør innen rapporteringssystemer som følge av en enkel årsak – dyktige ansatte som virkelig brenner for faget.

Fra vårt kontor i Sandefjord jobber vi iherdig med å dele fagkunnskap med våre kunder, og arbeider kontinuerlig med å videreutvikle våre systemer for å kunne imøtekomme morgendagens krav til rapportering.

Vi er opptatt av at alle som investerer i våre systemer for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse skal spare både tid og penger.