Til toppen

Green Mountain

«Uten bruk av Gurusoft ville vi ikke være så rasjonelle og økonomisk drevet!»

«Uten bruk av Gurusoft ville vi ikke være så rasjonelle og økonomisk drevet!»

Green Mountain 

Green Mountain AS driver to store datasentre i Rjukan og Stavanger. Datasentrene er miljøvennlige med bruk av fornybar energi. Sikkerhet og sertifiseringer er viktig for Green Mountain og begge sentrene har de viktigste sertifiseringene på plass. Green Mountain er en av de største aktørene i Norge med kunder innen økonomi, IT, offentlig sektor, helse, olje og gass med flere. Driften av et datasenter har fokus på sikkerhet, strøm, kjøling og fiber. Det er 30 000 sensorer som måler blant annet luftfuktighet, temperatur, CO2 nivå, oksygennivå og strømforbruk. Det er også alarmsystemer, adgangskontroll og generell overvåkning.

Utfordringen til Green Mountain var. 
Mye manuell arbeid ble brukt på rapportering både til kunde og internt i Green Mountain. Fakturagrunnlaget kom data fra ulike systemer og leverandører. Antall sensorer og målepunkter øker stadig. Green Mountain ønsker å være mer transparente med kundene sine og vise forbruk og synliggjøre resultater. Det var vanskelig å vise trenddata til kundene som tilrettelegger for at kundene kan optimalisere sine IT-miljø. Å arbeide på denne måten var lite kostnadseffektiv og innovativt. 

Løsningen ble Gurusoft Report med et webgrensesnitt.
Løsning ble Gurusoft Report - levert av OneCo Solutions i Stavanger, med et webgrensesnitt som kalles Green Peak. Dette er det som overvåker hele Datasenteret og kundene kan se IT-løsninger, servere og tilstanden til dem gjennom dette webgrensesnittet.

Resultatet ble store besparelser.
Med OneCo Solutions bruk av Gurusoft Report har Green Mountain redusert sitt arbeid rundt fakturering med 60 til 100 timer i måneden. De har etablert en ny standard for etablering av nye kunder som sparer Green Mountain med 50 timer per kunde. Green Mountain har nå muligheten til å være mer transparente og dette fører til økt tillit hos kundene da Green Mountain kan nå vise kundene datasenterets eksakte strømforbruk og andre relevante måleparametre.  

Du må være innlogget for å se denne informasjonen.

Logg inn som kunde eller samarbeidspartner, eller registrer deg her:

Logg inn

Her kan du se Green Mountain sin egen firmapresentasjon.


NB! For å få tilgang til øvrige videoer med bl.a. intervju av Green Mountain, må du være innlogget!

 

(Om du er Logget inn vil du få med deg hvilke gevinster Green Mountain har med anvendelse av Gurusoft Report.)

Du må være innlogget for å se denne informasjonen.

Logg inn som kunde eller samarbeidspartner, eller registrer deg her:

Logg inn