Til toppen

Dashboard

Storskjermvisning med kontinuerlig oppdatering av virksomhetsdata. Kan inneholde grafer og/eller tabeller, samt nøkkeltallsinfo.

Storskjermvisning med kontinuerlig oppdatering av virksomhetsdata. Kan inneholde grafer og/eller tabeller, samt nøkkeltallsinfo.

Dashboard - raskt overblikk over virksomheten.
Gurusoft Dashboard er utviklet spesielt for ledere og andre som trenger styringsinformasjon fra forskjellige deler av virksomheten. Måten informasjonen blir presentert på i dashbordet gjør det lettere å ta avgjørelser og bestemme tiltak, akutt eller planmessig. Vi benytter en “Generator” som  er et grafisk verktøy, og forenkler oppsettet av Gurusoft Startsider.

Det unike med Dashboard er at du som leder kan sette sammen brikker eller vinduer med unike måleverdier du ønsker å ha i fokus. Disse kan deles inn i flere tidsperspektiver som feks. time-, uke-, og månedsverdier. På denne måten fanger dashbordet opp de små endringene som skjer over en lengre periode. Verdiene kan man trende, og grafisk vise hvordan situasjonen utvikler seg. Man kan også sammenligne med tidligere perioder eller år.
 
Dashboard gir en unik styringsinformasjon som man ikke kan få fra for eksempel et SCADA toppsystem (SD-anlegg) med grafisk grensesnitt. SD-anlegget gir informasjon i sanntid, mens et Dashboard gir informasjon som er historisk fra siste valgte tidsperiode og bakover i historien.
 
Et Dashboard kan også gjøres om til en infoskjerm for publikum og ansatte. Her kan man velge å vise status i anlegget, slik at alle som er innom bedriften eller anlegget raskt kan få en oversikt over situasjonen. Dette gir større forståelse og fokus på de viktigste delene i anlegget.
 
Gurusoft Dashborad gir deg:

  • Oppdaterte oversikter som henter trender og statistikk fra datagrunnlaget.
  • Få rask oversikt over mengder forbrukt.
  • Egne dashboard kan skreddersys for den enkelte virksomhet. 

Gurusoft Dashboard blir i dag brukt i forskjellige bransjer som vann og avløp, industri og EOS.
 

Du må være innlogget for å se denne informasjonen.

Logg inn som kunde eller samarbeidspartner, eller registrer deg her:

Logg inn