Til toppen

Tjenester

Gurusoft er en organisasjon med mennesker som brenner for sitt fag og ønsker å dele fagskunnskap med våre kunder. Lokalisert i Sandefjord, har Gurusoft utviklet et medarbeiderteam med solid kompetanse og erfaring innenfor definerte bransjer og fag.

Vi vet at et nytt rapportsystem er en investering, både når det gjelder tid og penger. Det er derfor viktig at dere velger riktig løsning og riktig partner for dere, da dette er en investering dere skal dra nytte av i mange år fremover. Dette er like viktig for oss som det er for dere, og vi ønsker å gjøre det vi kan for å gjøre dere trygge på hva dere får dersom dere velger oss. Kunder vokser MED Gurusoft, ikke fra Gurusoft. 

Vårt mål er å hjelpe alle våre kunder til et effektivt og lønnsom rapportsystem. Gurusoft søker alltid god kommunikasjon og effektive prosesser gjennom alle ledd, fra kjøpsfasen, via den første prosjektgjennomføringen, til drift og forvaltning og videre utvikling av deres rapporbehov.

Vi tilbyr bistand til våre kunder gjennom en Serviceavtale med å sjekke og sikre datafangsten fra de underliggende kilder som til tider av ulike årsaker kan være fraværende. Dermed vil perioderapporteringen bli korrekt, noe som er vesentlig i de aller fleste sammenehnger.