Til toppenStatusoppdatering: Elhub Go Live


 

Image Elhub logo
Elhub - Gurusoft
Image Elhub logo


 

Nå har Elhub vært “Live” i to måneder, og for de som enda sitter på gjerdet er tiden inne for å komme i gang!

 

Gurusoft som tredjepartsaktør mottar nå daglig timesverdier fra mange tusen målepunkter. Disse fordeles til våre kunder gjennom "Gurusoft Elhub Service" forkortet GEHS. GEHS har fungert som den skal fra dag 1. Driftsabiliteten til Elhub har også vært meget god, og selve datakvaliteten økes ettersom nettselskapenes innsamlingsprosesser stadig forbedres. For å danne et inntrykk av hvordan både omstillingsperiode, prosess og kvalitet har fremstått for aktørene, har vi fått tilbakemelding fra noen av våre pilotkunder.

 

"Tidligere måtte vi få signert fullmakt fra kunde og sette opp mailsending og mottak for hver gang det ble gjort en endring. Med mange nettselskap involvert var det ofte systemendringer eller feil som medførte manglende målerverdier og mye tid gikk til administrasjon hver uke. Overgangen til Elhub og GEHS gikk helt smertefritt for vår del. Prosessen med å hente inn energidata er forenklet til et minimum og alt vår kunde trenger å gjøre er å gi godkjennelse elektronisk i Elhub. Veldig godt fornøyd med Elhub. Elhub funker fjell!"
- Jørgen Stensrud, ISS world

 

"Vi var spent på hvordan overgangen til Elhub ville  bli etter at vi tidligere fikk strømmålerverdier ukentlig  fra Entelios. Elhub sine hjemmesider fungerer utmerket for oss og med rask hjelp fra Gurusoft tikker korrekte verdier inn til rett tid  hver dag. Vi setter stor pris på at verdiene kommer såpass tidlig. Det gir oss muligheten til daglige og gjøre god energioppfølging med ferske data som grunnlag. Det betyr mye for oss å kunne gjøre korrektive tiltak på så tidlig tidspunkt som mulig i et såpass kompleks og omfattende bygningsmasse som vi betjener"
- Johan Myhre, Oslofjord Operations

 

Lurer du på hvordan du enkelt selv kan komme i gang med Gurusoft som deres formilder av måleverdier fra Elhub? Klikk deg inn via knappen og les vår enkle guide!