Til toppen
Fritzøe Eiendom sparer millioner i året på bruk av EOS fra Gurusoft.

Fritzøe Eiendom sparer millioner i året på bruk av EOS fra Gurusoft.

– Vi bruker Gurusoft EOS til mer enn å redusere energikostnadene, løsningen er også en del av vår daglige drift, sier driftssjef Vidar Haugen.

 

Fritzøe Eiendom har spart inn sin EOS-investering på litt over ett år, forteller driftssjef Vidar Haugen. Gurusoft har bidratt til dette på flere måter, nå bruker vi kun 5 minutter på innhenting av måledata, noe vi brukte 2 dager på før. Bare dette har gitt oss en million i årlig besparelse. En annen effekt av å investere i et EOS system og et toppsystem fra Acobia Flux, er at vi kan styre pumper og varmesentraler mer eksakt med informasjon og nåverdi/timesverdier. Nå kan vi tune inn anlegget til å bli så effektivt som mulig. Vi regner med å spare rundt 600.000 kroner i året på muligheten til å få informasjonen direkte inn i systemet vårt.

 

– Fritzøe Eiendom anvender Gurusoft EOS til mer enn å redusere forbruket og energikostnadene, fortsetter Haugen. Løsningen er også en del av vår daglige drift hvor uregelmessigheter i forbruk eller tap i fjernvarmenettet avdekkes momentant, for umiddelbar styring eller korreksjon. Kombinasjonen av dyktige kollegaer i Fritzøe Eiendom med Gurusoft EOS sine fleksible og effektive løsninger, sparer selskapet for både tid og penger, avlsutter han.

Trygve Larsen fra Gurusoft takker Vidar Haugen og Fritzøe Eiendom for samarbeidet. 

 

Se et intervju med Trygve Larsen og driftssjef Vidar Haugen her.