Til toppen


Våre hovedprodukter


GURUSOFT REPORT


Markedets ledende løsninger for datainnsamling, visualisering, rapportering og analyse. Ideell for bruk i både privat og kommunal sektor.


Utforsk vår rapportløsning

GURUSOFT EOS


Bransjens beste energioppfølgingssystem når det gjelder brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet. Oppnå umiddelbare resultater i form av redusert energiforbruk og energikostnader.


Utforsk vår energiløsning
Siste nyhetsoppdateringer


Masteroppgave med mål om å forhindre kimtallvekst

Hva forårsaker kimtallvekst i drikkevannet? Hvilke driftsparametre kan brukes for å forstå årsakene til høyt kimtall? Og hvordan kan ledningsnettet driftes for å unngå kimtallsvekst? Disse spørsmålene har vår egen guru, Edvard Krossøy, besvart i sin masteroppgave ved Maastricht University!

Les mer
Gurusoft har konsept for digital dataflyt!

I norske kommuner er det stor etterspørsel etter et konsept for samling av alle virksomhetskritiske data til analyser og rapporteringer, både til myndigheter og andre funksjoner i kommunen. Gurusoft har nå utviklet dette konseptet i sin Data HUB!

Se animasjonsfilmen her
Hvordan spare tid, penger og miljø med EOS?

Veien til bærekraftige bygg er kort med energioppfølgingssystem fra Gurusoft! Se vår splitter nye informasjonsvideo for å finne ut hvordan innføringen av et EOS system er nok for å gjøre et verdifullt bidrag i klimakampen!

Bli inspirert her

 

 

Noen kunder vi jobber med


 


 

Utvikling i takt med kundenes behov


Brukerforum


Brukerforumet tillater våre kunder, brukere og samarbeidspartnere å stikke hodene sammen for å påvirke Gurusoft Reports videre fremdrift.


Les mer om Brukerforum

Kundehistorier


Vår dedikasjon til å levere bransjens beste rapporteringsløsninger er det som driver oss videre, og har i løpet av de siste årene resultert i at over 200 kommunale og private aktører benytter seg av våre tjenester i dag.


Les våre kundehistorier- Espen Svendsen, Stavanger kommune
Gurusoft har det mest fleksible rapportsystemet i bransjen!
- Espen Svendsen, Stavanger kommune

Vi leverer energidata fra Elhub | Les mer


.

 

 

 

HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?

 

I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.